Het Team

Wie zijn wij eigenlijk ?

Ons team bestaat uit verschillende tandartsen, een mondhygiënist, (preventie)assistentes, een receptioniste en praktijkmanager. Ieder met zijn eigen vaardigheden, taken en verantwoordelijkheden. In onze praktijk heeft elke patiënt de keuze om voor een specifieke behandelaar te kiezen. Het kan echter zo zijn dat wij u soms intern doorverwijzen. Dit omdat elk van onze behandelaren zijn/ haar eigen specialisme heeft. Wanneer er sprake is van een spoedgeval bieden wij u altijd de eerst mogelijke optie aan. Hier kan dan niet altijd rekening gehouden worden met een eventuele voorkeur voor behandelaar.

Tandartsen

Laura van Leeuwen

Laura van Leeuwen

Praktijkhouder - Algemeen practicus - Implantologie - Reconstructief

 

“Mijn streven is voor elke patiënt een passend (behandel)traject te maken om de mondgezondheid te optimaliseren. Vanaf 2021 heb ik mij sterk verdiept in de reconstructieve tandheelkunde en implantologie. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen ben ik steeds meer te weten gekomen over de mogelijk dieperliggende oorzaken van problemen in de mond en de daarbij behorende behandelmogelijkheden. Op deze manier kan er een écht duurzame en stabiele mondsituatie gerealiseerd worden. 

Tevens ben ik 1 dag per week werkzaam als implantoloog in een praktijk in Veenendaal en Den Hoorn.

Laura is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag.

BIG registratie: 79917197602

Mariska van leeuwen- van Swaay

Mariska van leeuwen- van Swaay

Algemeen practicus - Implantologie

 

“Al ruim 50 jaar beoefen ik mijn vak met groot plezier, en ben daar ook nog lang niet klaar mee! In 1972 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van São Paulo waarna ik in 1973 naar Nederland ben gekomen.

Sinds 1981 heb ik altijd mijn eigen praktijk gevoerd, maar sinds 2017 heb ik dat stokje overgedragen aan mijn dochter Laura. Nu werk ik nog altijd met heel veel plezier en passie bij haar in de praktijk.”

Mariska is werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag.

BIG-registratie: 89024175902

 

André Renberg

André Renberg

Algemeen practicus - Implantologie - Endodontologie

 

“In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van São Paulo waarna ik in 2008 naar Nederland ben gekomen om bij Mariska van Leeuwen van Swaay te komen werken en studeren. Tot 2017 heb ik met veel plezier bij haar in de praktijk gewerkt en nu doe ik dat met hetzelfde plezier bij haar dochter.

Mijn voorliefde binnen de tandheelkunde gaat uit naar de endodontologie, kroon- en brugwerk en de implantologie. Ik vind het fantastische om voor mijn patiënten een écht goede oplossing te kunnen creëren waar zij vele jaren plezier van kunnen hebben.”

André is werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag.

BIG registratie: 39910031302

Alicia Martinez Sevilla

Alicia Martinez Sevilla

Algemeen practicus - Implantologie - Reconstructief

¨In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Complutense van Madrid en ben vervolgens direct naar Nederland gekomen om hier mijn carrière te starten. Vanaf dat eerste moment ben ik bij Tandartspraktijk Clingendael werkzaam geweest en heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de tandarts die ik nu ben. 

Sinds ik mijn studie heb afgerond, ben ik voortdurend bezig met het volgen van cursussen in verschillende landen om mijn kennis up-to-date te houden. Het leren werken met nieuwe technieken en inzichten zorgt voor een optimale keuze voor het bereiken van het beste resultaat.
Mijn expertise ligt op het gebied van reconstructieve tandheelkunde en implantologie. 

Alicia is werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG registratie: 79921945802

Mondhygiënist

Edmee Hamer

Edmee Hamer

Mondhygiëniste

m
Ik heb in 2001 mijn studie mondhygiëne afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Hierna heb ik in mijn eerste jaren een eigen praktijk gehad, eerst in Den Haag en daarna in Leiden. Na een paar jaar besloot ik echter mijn praktijk te verkopen en als waarnemer in verschillende praktijken te gaan werken. Hier heb ik veel van kunnen leren en heb mooie ervaringen op kunnen doen. Het hebben van één vaste praktijk had echter uiteindelijk tóch mijn voorkeur.

Mijn grootste doel is om een echte samenwerking met de patiënt aan te kunnen gaan. Hiermee bereik je het grootste succes in de mond, maar ook op het gebied van vertrouwen. Het belangrijkste element hierbij… luisteren. Op die manier kan ik een goed afgestemd en realistische advies geven en kan er gezamenlijk naar een super resultaat gewerkt worden. 

 

Edmee is werkzaam op Maandag, dinsdag en woensdag.

Praktijkmanager

Daan Jongerden

Daan Jongerden

Praktijkmanager

 

Als voormalig gymdocent houd ik van organiseren, problemen oplossen en de zoektocht naar hoe de dingen nét iets beter kunnen.  Deze eigenschappen blijken heel goed te passen bij het werk als praktijkmanager. Het verschil kunnen maken voor mijn medewerkers, de praktijk en natuurlijk de patiënten geeft mij een kick. Dus heeft u een vraag, opmerking, of iets wat u graag veranderd zou willen zien? Neem dan vooral eens contact met mij op.

Info@tpclingendael.nl – tnv D. Jongerden
tand.jongerden@gmail.com

 

Daan is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.