Het Team

Wie zijn wij eigenlijk ?

Ons team bestaat uit verschillende tandartsen, een mondhygiënist, (preventie)assistentes, een receptioniste en praktijkmanager. Ieder met zijn eigen vaardigheden, taken en verantwoordelijkheden. In onze praktijk heeft elke patiënt de keuze om voor een specifieke behandelaar te kiezen. Het kan echter zo zijn dat wij u soms intern doorverwijzen. Dit omdat elk van onze behandelaren zijn/ haar eigen specialisme heeft. Wanneer er sprake is van een spoedgeval bieden wij u altijd de eerst mogelijke optie aan. Hier kan dan niet altijd rekening gehouden worden met een eventuele voorkeur voor behandelaar.

Tandartsen

Laura van Leeuwen

Laura van Leeuwen

Praktijkhouder - Algemeen practicus - Implantologie - reconstructief

 

“Mijn streven is voor elke patiënt een passend (behandel)traject te maken om de mondgezondheid te optimaliseren. De laatste jaren heb ik mij verdiept in de reconstructieve tandheelkunde en implantologie. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen ben ik steeds meer te weten gekomen over de mogelijk dieper liggende oorzaken van problemen in de mond. Hierdoor ben ik nog meer gepassioneerd geraakt om samen met de patiënt een écht duurzame en stabiele mondsituatie te realiseren. 

Laura is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag.

BIG registratie: 79917197602

Mariska van leeuwen- van Swaay

Mariska van leeuwen- van Swaay

Algemeen practicus - implantologie

 

“Al ruim 50 jaar beoefen ik mijn vak met groot plezier, en ben daar ook nog lang niet klaar mee! In 1972 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van São Paulo waarna ik in 1973 naar Nederland ben gekomen.

Sinds 1981 heb ik altijd mijn eigen praktijk gevoerd, maar sinds 2017 heb ik dat stokje overgedragen aan mijn dochter Laura. Nu werk ik nog altijd met heel veel plezier en passie bij haar in de praktijk.”

Mariska is werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag.

BIG-registratie: 89024175902

 

André Renberg

André Renberg

Algemeen practicus - Implantologie - endodontologie

 

“In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van São Paulo waarna ik in 2008 naar Nederland ben gekomen om bij Mariska van Leeuwen van Swaay te komen werken en studeren. Tot 2017 heb ik met veel plezier bij haar in de praktijk gewerkt en nu doe ik dat met hetzelfde plezier bij haar dochter.

Mijn voorliefde binnen de tandheelkunde gaat uit naar de endodontologie, kroon- en brugwerk en de implantologie. Ik vind het fantastische om voor mijn patiënten een écht goede oplossing te kunnen creëren waar zij vele jaren plezier van kunnen hebben.”

André is werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag.

BIG registratie: 39910031302

Alicia Teresa Martinez Sevilla

Alicia Teresa Martinez Sevilla

Algemeen practicus - Implantologie

Alicia is werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG registratie: 79921945802

Verônica Pereira de Lima

Verônica Pereira de Lima

Algemeen practicus

 

Verônica is sinds september 2021 werkzaam bij Tandartsenpraktijk Clingendael. Veronica is in 2014 afgestudeerd als tandarts aan de Federale Universiteit van de Amazone, Brazilië.

Met liefde voor de tandheelkunde en onderzoek heeft zij in augustus 2021 haar PhD afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Op dit moment is zij druk bezig met het valideren van haar tandartsendiploma in Nederland en combineert zij dit met het werk binnen onze praktijk, als wel met het doceren aan de ACTA (Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam). 

 

Verônica is werkzaam op maandagen vrijdag

Mondhygiënist

Edmee Hamer

Edmee Hamer

Mondhygiëniste


Ik heb in 2001 mijn studie mondhygiëne afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Hierna heb ik in mijn eerste jaren een eigen praktijk gehad, eerst in Den Haag en daarna in Leiden. Na een paar jaar besloot ik echter mijn praktijk te verkopen en als waarnemer in verschillende praktijken te gaan werken. Hier heb ik veel van kunnen leren en heb mooie ervaringen op kunnen doen. Het hebben van één vaste praktijk had echter uiteindelijk tóch mijn voorkeur.

Mijn grootste doel is om een echte samenwerking met de patiënt aan te kunnen gaan. Hiermee berijk je het grootste succes in de mond, maar ook op het gebied van vertrouwen. Het belangrijkste element hierbij… luisteren. Op die manier kan ik een goed afgestemd en realistische advies geven en kan er gezamelijk naar een super resultaat gewerkt worden. 

 

Edmee is werkzaam op dinsdag en woensdag.

Praktijkmanager

Daan Jongerden

Daan Jongerden

Praktijkmanager

 

Als voormalig gymdocent houd ik van organiseren, problemen oplossen en de zoektocht naar hoe de dingen nét iets beter kunnen.  Deze eigenschappen blijken heel goed te passen bij het werk als praktijkmanager, en ik doe dit werk dan ook met veel plezier. Het verschil kunnen maken voor mijn medewerkers, de praktijk en natuurlijk de patiënten geeft mij een kick. Dus heeft u een vraag, opmerking, of iets wat u graag veranderd zou willen zien? Neem dan vooral contact met mij op.

 

 

Daan is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.