Nieuws

Alle berichten op een rijtje.

Meer informatie?!

15 dec 2015

Vanaf heden (15 december 2015) hebben we de website aangevuld met folders, flyers en brochures over allerlei tandheelkundige onderwerpen. Deze informatie is afkomstig van “Het Ivoren Kruis”, de Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid, en kunt u hier gratis downloaden.

Kijk verder op BROCHURES.

Ouderenzorg.

15 jun 2015

Sinds medio 2015 heeft Tandartsenpraktijk Clingendael besloten voor een aantal verzorgingstehuizen in de buurt de zorg voor de bewoners te gaan begeleiden.

De mondzorg voor ouderen is een terrein waar volgens ons  nog te weinig gedaan wordt. Door de vergrijzing en door het feit dat de meeste mensen door betere preventie hun eigen gebit langer behouden is er meer aandacht nodig.

Wij zullen de verzorgenden gaan helpen bij het begeleiden van de ouderen en, waar nodig, zelf aan de verzorging bijdragen.

Onze aangepaste website

01 jun 2015

We hebben onze website aangepast, dit om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook via de mobiele digitale snelweg vindt u ons nu snel en gemakkelijk.

Nieuwe tandarts, Laura van Leeuwen

12 apr 2014

Vanaf 1 April 2017 is de praktijk overgenomen door  Laura van Leeuwen, die al drie jaar in de praktijk gewerkt heeft.Frits Barendrecht blijft werkzaam op de maandag en dinsdag. Bovendien is er een aantal nieuwe medewerkers gekomen.

in verband met de nieuwe organisatie wordt op dit moment gewerkt aan een vernieuwing van deze website.

Binnenkort online!

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten, of wilt u zich inschrijven?
Bel 070 324 04 33